bugün

askere gidip bir gram olgunlaşamamak

mümkün olmayan şeydir. askerlik kesinlikle olgunluk getirir fakat hala genç olduğunu hissebilmek için askerden gelmiş adamın içinde bulunduğu psikolojiyi çok görüp yanlış anlamayınız. ben de geldikten sonra hala eski günlerimi yaşayabileceğimi kendime ve çevreme kanıtlama ihtiyacı hissettmiştim. askerlik , bir süre sonra travması atlatılsa da , gençliğin o güzel tatlı sevincini sikertir.

gençlere , ideal eğilimlerinin çok görülmesinden dolayı askerlik tavsiye edilir fakat çoğu ideal eğilimde olmayan genç , askere gidince daha kabul edilebilir bir hayata başlamak zorunluluğunu hisseder. bu yüzden , doğru yaşamayı beceremeyen insanlara iyi geliyor.

tavsiyem , düzgün şeyler yapabiliyorsanız hayatınız için mümkün oldukça gitmeyiniz. şöyle de bir durum var ki , askerden sonra da güzel şeyler yapılabilir , aile desteğiniz varsa üniverste askerden sonra daha güzel okunur , hayatınızın geri kalanında bu ülkenin saçmalıklarına maruz kalmadan geçirebileceğiniz daha güzel günler sizi bekler ve hayatta kalma şansınız askerden sonra yükselmiş olacağı için daha mutlu yaşarsınız.