bugün

askerlik anıları

eğitim birliğinde haftasonu çıkamadığımız, çarşımızın kitlendiği dönemlerdi. çarşıya çıkabilen arkadaşlardan rica ettik bi film kapın deyu; "sikişli tokuşlu olsun hee" deyu da not düştük.

yu tu mama ne öyle bi film almışlar. filmde iki genç elemanla 30larında bi kadının garip hikayesi anlatılıyor. memeler bacaklar, vurmalar kırmalar derken koca salon dolusu adamın keyfi yerine geldi. öyle ki sevinç nidaları patlatacak kadar coştuk. eleman hatunun ağzına verdiğinde alkış kıyamet koptu.

böyle böyle keyifle takılıp filmi alan arkadaşa övgüler yağdırırken finali geldi çattı filmin. iki eleman ve hatun odada takılmaya başladılar salonda "ooo grup da var lan helal olsun muuaağğğğ" sesleri yükseldi salyalar eşliğinde.

sonra bi baktık hatun aradan çekildi ve iki elemanın ellerini ve dudaklarını birleştirdi. o iki amk godoşu da öpüşmeye devam ettiler, hatun odadan çıkarken.

o coşkulu salon gitmiş, yerinde gerginliğin hakim olduğu soğuk rüzgarların estiği bi salon gelivermişti. sessizce boşaldı salon. en hayvan halimizin hüküm sürdüğü yerde, millet birbirine değmemek için kapıda yol veriyordu diğerine. kimsenin ağzını bıcak açmadı, kimse kimseye dokunmadı. 2 gün sonra kendimize gelebildik, filmi seçen çocuğu 2 km süründürdük. homofobiklik değildik, askerdik.