bugün

2007 cumhurbaşkanlığı seçimi

siyasette dönüm noktalarından biri. 367 sayısı yakalanamadı ve anayasa mahkemesi bu oylamayı iptal etti, erken seçime gidildi, akp 340 milletvekili çıkardı ve yine seçim yapıldı, yine 367 yakalanamadı, yine erken seçim, akp 200 milletvekili çıkardı, bu sefer de akp katılmadı, tekrar erken seçim,...

ikiyüzlülük böyle bir şey işte, aynısını akp yapsa vatan haini olur, ne demek meclisin iradesini engellemek, ne demek meclisin çalışmasını engellemek ama chp yapınca çok güzel, demokratik,vs. halkın %34'ü oy vermiş adama, george bush ne kadar oy aldı biliyor musunuz, nasıl seçildi, %80 oy mu alması gerekiyor bir partinin iktidar olması için, aslında herkes herşeyin farkında ancak işimize gelmiyor, bugün chp'nin işine gelmiyor yarın akp'nin işine gelmeyecek, değişen isimler olacak belki.

bunları bir kenara bırakırsak başbakanı hayvan figürleriyle çizip mizah yaptığını sanan karikatüristlere salih memecan'dan bir karikatür dersi gelsin, espri nasıl yapılır, laf nasıl sokulur, ayar nasıl verilir görsünler:
http://img.sabah.com.tr/i...F8AE6A0ED54AB49E96EBo.gif