bugün

tecavüze uğrayan kadınlar da doğurmalı

iyi o zaman tecavüz mahsülü sözü söyleyen kardeş " biz çocuklarımıza ergenliğe girdikten sonra günlük korunma hapı verelim bunu da devlet dağıtsın."

yaptığınız iş mi diye sormazlar mı adama? nasıl bir zihniyet bu tecavüze uğrayan kişide doğurmalı? ya arkadaş kadının kendi bedeni elin şerefsizi gelmiş zayıflığını değerlendirmiş kadının sonra da o çocuk devletin çocuğu. anası babası kim lan? nerde kaldı islamcı düşünce? böyle şeyleri bile mantığına yatıran insanlar var. ki ben şunu demiyorum tayyip erdoğan'ın bakanlarının onaylayacağı kesindi. hiç mi adamakıllı muhalif bir Allah'ın kulu yok lan?

kadınlar bir çiçektir. onlar zayıftır güç olarak zaten erkekte de bu olunca kötülüklerden korur kadınını erkek olgunlaşmamıştır kadın da onu olgunlaştırır ve baştan büyütür bir çocuk gibi.

bilmiyormuşsunuz gibi gizli mutedil beyenatlar sunuyorsunuz. ve aklı geri plana itiyorsunuz. şimdi teokratik yönetime geçeceğiz desek meclisin yarısı malum partili olduğu için gıkını çıkartamıyacak diğer yarısı da gürültü yapacak. bir kişide bu devlet böyle kazanılmadı demiyecek.

velhasıl kelam. kadın kendi bedenini her zaman savunamaz napsın kürtaj cinayeti olmasında o çocuğa karşı kini mi olsun ya da tecavüzcüsüne 'erkeğim' mi desin? düşünmeli... irdemeli... anlayacak bir toplum bilinci oluşturmalı...