bugün

türklerin en üstün ırk olması

öncelikle; (#7681874)

küreselleşen dünyamızda ırk muhabbetini köpekler bile yapmıyor. bir dalmaçyalı ile bir cocker, bir türkün bir kürtle olan anlaşmasından daha iyi anlaşma sağlar. yani ırkçılık yapan bir türk bir köpekten daha değersizdir. sadece türk için değil, kürt ve diğer ırklara mensup olanlar için de geçerlidir bu durum. türk ve kürt bir örnekti sadece.

ne zaman insan gibi yaşamayı öğreneceksiniz merak ediyorum. ama insan gibi yaşamak için önce insan olmak gerekir.
amına soktumun evladı şunu iyice anlamanı istiyorum. dünya üzerinde nefes alıp veren hiçbir insandan üstün yanın yok. yarrak kafası, sende 3 gram beyin olsaydı bunu idrak ederdin zaten. herkes doğuyor ve toprağa gömülüyor. bu kıyamete kadar böyle devam edecek.

bi bitmediniz ırkını cinsini siktiklerim.

şimdi bazı beyaz türk yalaması ibneler var, kendini tüm toplumdan daha üstün gören. hani bi tane amcık karı vardı; "dağdaki çobanla benim oyum bir mi" demişti. bi tane daha amcık karı vardı, konsomatris olabilir, tam hatırlamıyorum mesleğini, ama ünlü biriydi. zira bu lafı bir gazinoda söylemişti. "abi diyarbakır'dan mı geldiniz, dağdan mı indiniz" demişti.

bu tür düşüncelere sahip insanları babaları ablalarından peydahlamış. kendini modern ve ileri görüşlü sanan en batı illerde yaşayan birini getirin bakalım ron paul hakkında ne biliyor. amına soktumun cahili o adamın adını bile duymamıştır daha.
bu fahişeler bağdat caddesi'nde yürürler ama bağdat'ın hangi ülkede olduğunu bilmezler. önüne atlası koyup "bana bolivya'yı göster" desen tutup o ülkeyi asya kıtasında arar bu embesiller. hem ezikler hem cahil.

atatürk "köylü milletin efendisidir" der. ama bu fahişe evlatları köylüleri küçük görür.