bugün

erdoğan ın çocuk konusuna bakış açısı

tayyip erdoğan'ın anadolu'da ya da büyük şehirlerde yaşayan ''rızkını allah verir'' mantığıyla çok çocuk sahibi olan ailelerle aynı paralellikte açıklamalarını görünce, büyük ve henüz çözülmemiş sorunları olan bir halka verdiği mesajlarını daha dikkatli seçmesi gerekli diye düşünüyorum bir vatandaş olarak.

çocuk sahibi olmayı tarlada domates yetiştirmek kadar bile önemsemeyen zihniyetin, günlerdir yaptığı sezeryan ve kürtaj duyarlılığı ise göz yaşartmaya devam ediyor.

bakın bu ülkede çocuklara süt dağıtılıyor. kimsenin tartışmadığı bir ince detay bu. neden süt dağıtılır bir memlekette? cevabı bülent arınç'ın ''hiç süt içmeyen çocuklarda hassasiyetler görülür'' cevabında gizli. çocuklarımız süt içmiyor. çocuklarına süt alamayan aileler var bu ülkede. ajitasyon değil bunlar gerçek.

bu ülkede;

(bkz: baba beni okula gönder) adında sosyal projeler var. çocuk gelinler, yitirilmiş hayatlar var. sen şimdi bu milletin her türlü sorununu çözmüş gibi davranıp bilimden-sanattan ve düşünmekten uzaklaştırdığın insanlara bu kadar iddialı mesajlar verirsen sorarlar adama hangisi cinayet?

a) en az üç çocuk.
b) kürtaj bir cinayettir.
c) her kürtaj ulederedir.
d) katil uşak.
güncel Önemli Başlıklar