bugün

aldatılan kadının aldatan erkeğini affetmesi

eğer kadın kocasına mahkumsa, ekonomik bağımsızlığı yoksa, yani her açıdan eli kolu bağlıysa, bu gerçekten içler acısı bir dramdır. çok üzülüyorum böyle kadınlara. o kadınlara üzüldüğüm kadar o orospu çocuğu kocalarından da nefret ediyorum. belki kadın da nefret ediyordur, ki etmesi normaldir, ama çoluğu çocuğu için ses çıkarmıyordur. kendinizi o kadının yerine koyun ve ruh halinizi şöyle bi tartın bakalım ne hissedeceksiniz.

ama,

eğer kız sadece sevgiliyse, ya da nişanlıysa, yani henüz ortada evlilik ve çocuk yokken bunu yapıyorsa onun taa amına koyim. o kız orospunun tekidir. lan sen ne onursuz karaktersiz bi şeysin öyle. nasıl affedersin lan? nasıl lan nasıl? sen asfalt mısın ha? senin kalbinin derinliklerinde taşıdığın duyguları sikiyim ben. geleceği göremiyor musun? tamam yaptın bi cahillik. cahillikten kastım şu; ilk başlarda kendini kaptırdın o orospu çocuğuna ve onun ne iğrenç bir yaratık olduğunu anlamadın. ama gün geldi ve o iğrenç yaratık seni aldattı ve sen bunu öğrendin. sonuç olarak affettin o adamı.

lan benim kafam almıyor. nasıl affedersin onu? o orospu çocuğu bi daha aldatacak seni. bi daha, bi daha ve bi daha aldatacak.
öyle bir durumda senin de amına koyim sevgilinin de. adi kaltak. adi orospu çocuğu.