bugün

jamaican gold

kimyasal uyuşturucu çeşidi. alındığında orijinal olmasına dikkat edilmesi gereken.

zayıf bünyelerde ölüme kadar götürebilecek olan ve kullanıldığında saç testinden direk bulunacak olan. iştah kesici, dozuna göre bir saati aşkın süre nerede olduğunuzu anlamama hissi.
bu yüzden hayatında hiç esrar kullanmamış, maddeye uzak insanlara önerilmez.

ilk kez kullananlarda genellikle bilinçaltı ve bilinçaltı korkuları, etrafındaki her şeyde yavaşlama ve aynı anda birçok boyutta hissedebilme etkisi yaratan madde.
devamlı kullananlarda maddi sıkıntı yaratabilecek, aşırı sivilce etkisi gösterebilecek ve özgüven patlamasından tehlike yaratabilecek kadar etkisi vardır.

denemek istiyorsanız kesinlikle güvenilir, sizi tanıyan, kullanan ve etkilerini bilen, sizin üstünüzdeki etkisini az çok tahmin edebilen biriyle deneyin.
ama kimyasal olduğu için uyuşturucu dünyasında esrardan daha üst düzey olarak görülür ve kusmadığınız, şoka uğramadığınız, belki de soğuk duş almadığınız, hatta abarttığınızda hastaneye gitmediğiniz taktirde etkisinden kurtulamadığınız bir illete dönüşebilir.

bünyenizin sınırını bilin, kaldırıyorsa zaten dünya size güzeldir ve denemeye değer. mesela odama şirinlerin dolup taştığını sandığımı hatırlarım.