bugün

bir lisede yaşanabilecek en dumur olaylar

tuvalette arkadaşlar ellerini yıkıyorlar. lise 1.sınıftayız. bende o sırada çişimi etmiş elimi yıkamaya yöneldim.

herkes bi anda sigaraları atmaya başladı dumanı yok etmeye çalışıyorlar. okulun en sert öğretmeni baskına geldi. ulan kim içti, kim içmedi çözemiyor adam. çekti yan yana kapıyı kapadı. ağzımızı kokluyor ayıkladı hemen içenleri. sağlam bi tokatladıktan sonra onları yolladı. numaralarını falan aldı. neyse ben rahatlamanın verdiği etkiyle elimi yıkarken hoca camdan baktı aşağıda sigara içenler var.

hortumu kaptığı gibi elime tutuşturdu tak musluğa dedi. taktım. ben sana aç dediğim zaman aç dedi. aç şimdi dedi sonuna kadar bi açmışım. aşağıdaki tüm öğrencileri ıslattı. öğrenciler küfürler ediyor. hoca yukarıdan cevap veriyor, bende sizin ecdadınızı sikicem az sonra diye.

musluğu kapa aşağı koş dedi hortumu attı okulun girişine koştu kelli felli adam. kapıdan girecek öğrenciler arasında kim ıslaksa kenarı çekiyor. ben numaraları alıyorum. okulun tam girişinde çatır çutur dövmeye başladı. böyle bir dayak yok ama. bütün öğrenciler eşek sudan gelinceye kadar dayak yediler resmen.

bende sanki öğretmenleymişim gibi fişlendim. kimse bi daha ben yanlarındayken sigara içmedi ama iyi ki öyle olmuş. babam diyebileceğim bir öğretmenle tanıştım sayelerinde.

allah uzun ömür versin inşallah. keşke okulda olsaydım da yine dövseydi beni de. az mı vurdu kafama amk. elime vurduğunda elimin arkasını görmüştüm. şeffaflaşmıştı elim.