bugün

erkekler için tumblr

bilindiği gibi tumblr, kızların tamamen birbirinin aynısı şeyleri yükleyip eheh ben çok özelim yaşasın amelie naraları attığı sosyal ağa verilen isim. tabi ki bu paylaşımları ben de dahil çoğu erkek zerre takip etmiyoruz. nedenini soranlar için umut sarıkaya'nın şu karikatürü açıklayıcı olacaktır: http://i.imgur.com/HHhCj.jpg

tahmin ettiğiniz üzere çoğu erkek bok rengi ojeli parmak ya da muffin cupcake ile ilgilenmiyor. ha derseniz ki zaten biz kızlar başka kızlar bakar diye bu sayfayı oluşturuyoruz, he canım evet der geçerim. çünkü yalan. bak bu da benim hayal dünyam oyş diye paylaşılan birbirinin aynısı, zerre yaratıcılık bulunmayan bu birbirinin taklidi sayfaların (aralarında elbette ki istisnalar olacaktır ama geneli böyle) erkeklerin ilgisini çekmesini beklemek saçma. çünkü biliyoruz yani senin normalde ne olduğunu. vasfiye ulan ismin, bi de bıyıklısın, gösterilicek bi ekstra özelliğin de yok, pembe bisiklet neyine lan senin? neyse sakinim.

evet gelelim başlığın vaatte bulunduğu konuya. erkeklerin tumblr konseptini sevebilmesi için bıyıklı kızların açtığı sikko sayfalardan fazlası gerek. güzeller güzeli kızların açtığı, buram buram nudity kokan, aynı zamanda estetik ve yaratıcı olan bi sayfaya hangi erkek bakmaz ki? şahsen ben bakarım. tumblr kızı fotosuyla aynı konseptte sayılmasa da, çok daha estetik ve seksi pozların bulunduğu bi siteye denk gelişimle bu gerçek bir kez daha yüzüme çarptı. http://www.thedeathofyouth.com isimli sitede gördüğüm birbirinden güzel dilberlerin hep estetik, hem seksi, hem da konsept olarak kaliteli fotoğraflarını görmemle birlikte hallelujah kardeşim dedim ve kızlardaki tumblr tutkusunu bi erkek olarak yaşadım. kardeşlerim, tumblr mutluluğu artık erkekler için de mümkün, gelin siz de bu heyecana ortak olun.

not: bahsi geçen sayfa +18 sayılabilir uyarıyı yapiyim de sonra başınız yanmasın. ama kesinlikle porno değil garantisini veririm. retro metart da denilebilir.

not2: linki verilen sayfa ile hiçbir ticari bağlantım yoktur. tek bağlantım takdir ve hayranlıktır. eğer sözlükçü kardeşlerim de bu tarz karizmatik sayfalar paylaşabilirse erkeklerin tumblr arşivini hep beraber yapabiliriz. çünkü bu desteklenmesi gereken bir sanat.