bugün

gelişmeler

link istemi

spor müsabakalarıyla alakalı açılan başlıklara yazılan entry'lerin büyük çoğunluğu 'beyler link lazım', 'bir bardak link olsa ne güzel olurdu', 'link aranan maçtır', 'link verenin ölmüşlerine dua edeceğim maçtır' 'donmayan link bulanı seri artılayacağım maçtır' gibi entry'lerden oluşmakta ve bu durum da spor müsabakalarıyla alakalı dakika-skor içerikli yazıların ve müsabaka sonrası görüş bildirme mantığındaki yazıların arada kaynamasına sebep olmaktadır. hak verileceği üzere bu tip konularda okurlar, tarafların değerlendirilişini ve son dakika gelişmelerini konu içerisinde bulmak isterler. müsabakayla alakalı yazılan yazıların yarısının mantığı link arama / link bulma olduğunda, konu başlığı amacından çıkmaktadır. donmayan link bulma gibi isteklerinize yanıt bulabileceğiniz siteler bulunmaktadır herhalde, biz pek bilmeyiz. uludağ sözlük'te bulunmasını istediğimizse, sadece müsabaka içi değerlendirmelerdir.

lütfen başlık içerisinde link link diye tutturmayınız. bu çeşit link istemeyle alakalı entry'lerin başlık içerisinde konuya ilişkin yer alması gereken tanımların arada kaybolmasına sebebiyet vermesi ile beraber, link paylaşımının da hem yazar hem de sözlük için yasal yönden sorun yaratıyor olduğunu belirtme gereği duyuyoruz.

ne link verelim ne de link isteminde bulunalım.

başlık içerisinde link istemek çaylaklık sebebidir. direkt link istemeyen ancak bu istemin kenarından köşesinden geçen her üye çaylak olur.