bugün

semavi dinlerin dünya ya kötülük salması

1-haçlı seferlerinin asıl amacı 'kabala' adı verilen kitabı almaktır. ve bu seferleri düzenleyen tapınak şövalyeleri-illuminatinin kurucularının ataları- dır. yani bir anlamda yahudilerdir, siyonistlerdir.
2-islamda hiç bir savaş nedensiz yapılmamıştır. bkz: uhut savaşı; medine ye saldıran mekkelilerden şehri korumak için uhud eteklerine peygamberimiz ordularını çekmiştir. bkz; tebük seferi; toplanan hristiyan güçlerini suriye civarında karşılamak için çıkılmıştır.
3- yahudiler dini yaymaz evet, hatta sonradan yahudi olunmaz fakat gaddarlık yapmıyor diye düşündüğün adamlar, 1. ve 2. dünya savaşlarını, fransız ihtilalini finanse etmişlerdir. bunları yapan rotschild ailesidir ve servetlerini katlamışlardır kıyım sayesinde.
4- islamda hiç bir zaman bu hristiyan, bu yahudi, bu müşrik diye kimse öldürülmemiştir, mekke de ve medine de bile peygamberimiz zamanında kendi dinlerine inanmayı devam ettirenler bulunmaktaydı.
5-filistin din uğruna katledilmiyor, amaçları vaad edilmiş toprakları almak. orda madagaskar da olsa, kanada da olsa farketmezdi yani.
5- dinler birbirini yok saymaz. müslümanlık, dolayısıyla kur'an tüm semavi dinlerin varlığını kabul eder. kabul etmeyenlerse değiştirilen tevrat ve incil'dir. orjinal incil de ise hz.muhammed'in gelişi müjdelenir.
6- eski tanrılar dediğin zamanlar; şamanizm, puta tapınma, paganlar diye düşünüyorum. paganlara ait ritüelleri biraz okumanı tavsiye ederim.

ilgi çekmek için ya da sırf çamur at izi kalsın mantığıyla hareket etmek hoş değil.

edit; eksileyen arkadaşlar bi özel mesaj atıp neye katılmadıklarını belirtirlerse memnun ederler.