bugün

erkek aldatınca çapkın kadın aldatınca orospu olur

ki sen; götümün dekoderi...

seninle henüz sevgili olma aşamasında pek adetim olmamasına rağmen bu kez sanırım gerçekten ''seviyor'' olmam nedeniyle libidomu elimde olmadan biraz da aşk ile harmanlayıp sana karşı gerçekleştirdiğim her türlü ''yeşillenme'' atağını ''önce biraz birbirimizi tanıyalım.'' minvalli klişe sözler ile geçiştirip bedenimden, ateş parçası ellerimden, nemli dudaklarımdan ırak duran; fikrimin ince gülü. halbuki bu seferki çok başkaydı.

sırf, tarafımdan ''yanlış'' anlaşılmamak için. ''ben senin bildiğin kızlardan değilim.'' mesajı verebülesün için.

sohbet aralarına serpiştirdiğin; cinselliği sadece gerçekten sevdiğin ve gerçekten sevildiğin bir erkekle yaşamak istediğini vurgular nitelikteki gizli mesajlarını sıraya dizsem buradan köye yol olur bre amını emcirdiğim!

şimdi.

ki sen; yarrağımın kıl tanesi.

sen ki; ''ten uyumu. karşılıklı elektrünk. seks tabu. sikiş özel.'' diye bik bik ötüp kafa siktiğin halde, sırf... sırf; intikam alma duygusuyla gidip de elin oğluna domalırsan toplum da sana ''orospu'' der elbette. toplumu sikeyim, ben derim en başta.

senin belki etin orospu değil bebeğims. belki götün orospu değil. fakat ruhun orospu be aşkıbellam.

yok moruk, yok. çıkıp da abazan kardeşlerim gibi çatır çatır ''ben sikişmek istiyorum ağa! am istiyorum, göt istiyorum, ayak istiyorum!'' diyebilecek hatun yok a.q. alabildiğine alavere dalavere.

sonra ''erkek aldatanda çapkın, kadın aldatanda orospu olur. kadının adı yok. adı aylin. mai ve siyah.'' geyikleri. senin orospuluğun ikiyüzlülüğün a.q.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar