bugün

güçlü kadınlar

Her erkek arkasını döndüğünde, yere düşmeyecek, ayakları yere sağlam basan bir kadın ister, orası bir gerçek. Fakat, güçlü kadınlar ne yazık ki bencil olurlar. Herşeyi ben yaptım, herşeyi ben yaparım, bak tek taşımı da kendi başıma aldım! tarzı lafları vardır. işte orada erkek devreye girer; "ben mi dedim sana bu kadar şeyi kendi başına yap diye! ben neyim burada! ben bir erkeğim. Sen nasıl bir kadınsan ve bazı duygusal ve yaşayış tarzına göre hassas olduğun noktalar varsa, benim de bir erkek egom var! sen bunu hiç sayarak kendini ispatlama çaban çerçevesinde bencilce yaşadın."

Çünkü paylaşmak, sadece aynı yatağı paylaşmak değildir. Paylaşmak çok geniş bir kavram. Ama maalesef kendini güçlü kadın olarak gören ve bu tarzda yaşayan kadınlar, maalesef bu kavramı çok iyi anlayamamışlardır. O yüzden sadece uzaktan bakılıp, sevilecek kadınlardır genelde.

Ayrıca erkekler güçsüz oldukları için yada onları kontrol edemeyecekleri için onlardan uzak durmazlar. Bir kadın nasıl kadınlığını yaşamak istiyorsa, bir erkekte o şekilde erkekliğini yaşamak ister. işte bu yüzden o tarz kadınları sadece uzaktan severler.