bugün

abel76

(bkz: #14039993)

Erol'un 35 metreden şutunu hayatında 100 kere izlemiş bir yazara; ''bilmez bile'' diyerek bok atan biri. Kendisi isterse bir çok kaynaktan o sene dönen teşviklerle alakalı bilgilere ulaşabilir. Malatyaspor'a teşvik gönderen yöneticilerinin, Denizlispor'a göndermediğini düşünmüyordur sanırım. Eğer biraz araştırırsa Denizlispor'un oynadığı kemik kıran futbolu, kartını evde unutmuş gibi cimri davranan hakemleri de öğrenir belki.

Her neyse kendisiyle kişisel bir sorunum yok. Eminim O'na kalsa teşvik yollanacağına; bir sene daha şampiyon olmamayı isterdi. Biz taraftarların asıl sorunu bu aslında. Yöneticiler yiyecekleri tüm bokları yiyorlar, biz de kendimizi o ibnelerin yediği bokları savunmak zorunda hissediyoruz.

PS. Abel senle bir sorunum yok lan, niye olsun? Seni severim, takımından nefret ederim. Bu kadar. *

ps2: Abel üzerinden, insanlara bir mesaj vermem gerekirse; arkadaşlar beşiktaş'a jimnastik kulübü dediğinizde biz alınmıyoruz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'dür. Adımız budur, saçmalamayın, bayağılaşmayın. Adı Mehmet olan bir insana gidip ''Sen Mehmetsin lan hehehe huhahaha helelelee'' derseniz ne kadar salak görünürsünüz, tahmin edin yahu.