boykot arasına milletvekili maaş zammı sıkıştırmak

düğünlerde tam altın takmak için yapılmış bir zamdır. millietvekili düğünlere gidiyormuş da çeyrek altın takınca olmuyormuş, tam altın takmak gerekiyormuş, ondan dolayı da zam gerekiyormuş.

çok güzel ,tam böyle çerçeveletip asmalık bir söylemdir. zira milletvekili oraya düğüne gitmek için çıkmaz. mecliste milletvekilinin işi düğüne gitmek değildir. o, onun özel olayıdır. özel de ne yaptığın bizi ne ilgilendirir?...bi milletvekili çıkıp "ya ben geçenlerde poker de 80 bin kaybettim bana bu ay 40bin maaş verin" dese nasıl olmuyosa, o düğünde altın takan milletvekili tiplemesi de olmaz.

o açıklama milletvekillerinin bi cucuktan anlamadığının göstergesidir. milletin vekili düğünde altın takmak için zam istemiş...ben almanya´da yaşaya yaşaya iyice almanlaştım galiba, bana çok garip geliyo böyle bi söylem. burada bi vekil öyle dese, o adama "kardeşim gitme o zaman düğüne" derler. ona soru önergesi verirler " neden düğüncülere param yok gelemiyorum demiyorsun da, kendine öyle zam yapıyorsun?" sorusunu resmen yöneltirler, o da resmi yanıt vermek zorunda kalır, veremez, istifa etmek zorunda kalır. bu kadar da dalga geçmek olur mu yani kardeşim?...