bugün

kızların birlikte olmaya çekindiği erkek tipi

Bütün kızların istediği , daha sonra da yavaş yavaş uzaklaştığı erkek tipidir...

Bu erkek duygusaldır , empati kurar. Düşünür sevdiğini.. Gösterir sevgisini en içten haliyle.. Arar, sorar.. Sevgilisi incinmesin, sevdiği mutlu olsun diye her şeyi yapar..

Bu erkek romantiktir, akıllara gelmeyecek süprizlerle doludur, şiir yazar , hatta biraz becerikliyse şarkılar yazar.. bazen radyodaki bir şarkı ağlatmaya, sevgisini anlatmaya yeter..

Kalenderdir, cesurdur , çok kıskanır sevgilisini..

Komiktir, etrafında sevilir sayılır.. çok sağlam arkadaşlıkları vardır..

Ama bu erkek kızmaz, boş yere trip atmaz.. beni seviyor musunculuk oynamaz, üzmez sevdiğini.. Neyse odur işte..

Peki bu erkek hayalleri süslerken neden mi hiç istenmez..

Dedim, başta sevilir diye, istenir hatta. Ama kızlar, her zaman ütopyalarını ararlar, ve onu bulmak istemezler.. Bu adam kıskandırmaz, uğraşmaz böyle çocuk şeylerle. Ufak-tefek triplere kapılmaz.. saçmalamaz, net adamdır. seviyorsa söyler, sevmiyorsa belli eder.. Sürekli alttan alır, yapıcıdır..

bu erkek, şöyle şeyler yapmaz mesela.. oraya gitme-buraya çıkma deyip maço taklidi yapmaz. bunlarla zaman kaybedeceğine sevmeyi yeğlemiştir. sevgilisinin bir derdi olduğunda oturur dinler , kapıları kapatıp ne halin varsa gör de demez. çalan telefonlara kesin cevap verir.. sevgilisini habersiz bırakmaz..

Bu adam her şeyini o kadın için ortaya koyar..
bunlardan zevk almasını bilemeyip macera arayan kadınlarda , "sen çok farklısın, çok iyisin, uzaylısın" deyip çekip giderler.

Tabi bu, en iyi ihtimal. Aldatılmayı falan sayıyorum. Ama oluyor böyle şeyler. kadınlar bu dünyanın hem en güzel, hem de en anlaşılmaz varlıkları ne de olsa.. böyle adamlar sevmeye, böyle kadınlarda terketmeye devam edecekler..