bugün

gaf

arkadaş ısararı üzerine gidilmiş bir gay kafe-bardayız entelektuel insanlariz ya pek önemli değildir kafenin gayler icin olmasi. hatta abazan takımdan kurtulmak icin gidilesi bir mekan da olabilir.

ortamda azmış gayler, 1 adet lezbiyen ve bir transeksuel bulunmaktadir.
transeksuel yanimizda oturdugu icin onla muhabbete basladik ne de olsa kadin kadini cekiyor dedikodu yapmak lazim.

kendinden bu kadar emin konusan bir kadin gormedim ben. sanırım hepsinde vardir bu.basladi anlatmaya:

-birgun bardayiz, bir gay arkadasimla oturuyoruz. hatunun biri gay arkadasimi sarktı saatlerce altindan girdi ustunden cikti. cocuk pas vermiyor. dayanamadim atladim arkadasimi rahat biraksana dedim.sanane be pis travesti dedi. istifimi hic bozmadim. rahat birakir misin arkadasimi diye tekrardan soyledim. ne oldu kıskandin mi? dedi. o an benim tepem atti ama istifimi bozmadan soyle soyledim.(biz bu sirada gozlerimizi ve klaklarimizi acmis bir travestiyle konusuyor olmamizin da etkisiyle can kulagiyla dinliyoruz)
bak guzelim sen bir gaye sarkintilik yapacak kadar dusmussun dedim. bana sen hic benim gibi olamayacaksin dedi. ben de ona aslinda sen benim gibi olmayacaksin, cunku benim goguslerim hep dik kalacak, seninkiler sarkacak. benim kukum(ki cinsel organ bundan kasit) hep diri kalacak seninki yitecek, porsucek. benim bacaklarim ve basenlerim tas gibi selulitim olmayacak sen selulitten kurtulmak icin careler arayacaksin dedim. o anda kadin bozuldu sen oyle san dedi ve gitti. kimse benle yarisamaz biliyor musun?

cok kendini begenmisti. belki de biz yemistik bunlari.

neslihan arkadasim kendisine aynen su cumleyi sarf etti ki hatirladikca karina agrilar girer; bir tabir vardir bilir misin? ÇOK TAŞAKLi KARiYMiSSiN.

belki yarilmamin sebebi olmustu ama yapilmis cok buyuk bir gafti kanimca.