bugün

muammer kaddafi

öldürülmesi amerika' nın gücünü göstermektedir. aslında her şey uygun görünüyor değil mi? halk liderini diktatörlükle ve zalimlikle suçlayıp, ülkenin şartlarına göre liderlikten indirip, idam ediyor. idam demek de pek doğru değil ama, anlaşılır olsun diye öyle dedim. bildiğin canilik bu.

ortadoğu da amerika' ya neredeyse tek başına kafa tutan, petrolü amerikan dolarıyla değil kendi ülke topraklarında çıkan altınlarla alan, kişi başına düşen geliri üst düzeyde tutan, okuldaki üniversiteleri bedava yapan ve herkesin bilinçlenmesini, eğitilmesini isteyen, dışarıya minimum düzeyde bağlı olan bir ülkenin lideri indiriliyor. kaddafi şöyle zulüm ediyordu, karılarla paraları şöyle yiyiyordu diye düşünmeden önce, şunları bi anlayıp tartmak lazım. halk neden kendisine bu hakları sunan bir lideri katletmek istesin? işte şimdi kaddafi' yi kafasında cani olarak gören zihniyetin yüzünden. dünyadaki hangi devlet, düşmanının bilinçlenmesini, eğitilmesini ister? hele ki amerika gibi bir süper devletin düşmanı bir devlet ise...

kişiliği, caniliği, diktatörlüğü vs. ne olursa olsun, bu adam tek başına dünyanın süper gücüne kafa tutmuştur. kimsenin götünün yemediği şeyleri yapmıştır. o sizin göklere çıkarttığınız, 10 senedir amerika' nın götünü yalamaktan pkk yı bitiremiyor. yemez çünkü. pkk nın amerikan dolarıyla aldığı silahları aldırtmamak, herkesin harcı değildir. ortada milyon dolarlar dönüyor kolay mı?

o yüzden bu adamın öldüğüne sevinerek kendinizi bir bok sanmayın. azıcık beyin.