bugün

yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği

biraz uzatarak bir kaç şey söyleyeyim içimden geldi sözlük;

bdp gibi pkk yanlısı bir parti var ortada, bu partiye gelen oyların haddi hesabı yoktu seçimlerde. bu oyları kim verdi? türkiye için canını hiçe sayanlar mı yoksa orospu çocukları mı? önce bunu netliğe kavuşturmak lazım.

ardından insan ile köpeğin kardeş olma ihtimali nedir? biyolojik, fiziksel, kimyasal, metametiksel ve bir sürü sel olarak daha sıfırdır. köpekler kusura bakmasın böyle aşağılayıcı bir tabiri onlar üzerinden kullanıyorum ama özür dilerim köpeklerden. bu kürt denen kesim onlardan da aşağılık.

propagandalarına diyarbakırdan, siirtten, şırnaktan binlerce kişi katılıyor bu bdp denen örgütün peşine. örgüt diyorum ki onlar pkk'nın gün yüzüne rahatça çıkabilen yüzü olduğu için. propaganlarına katılanlar göğsünde ay yıldız bayrağı taşıyanlarda mı kardeş olacak bana?

tamam fazla uzatmayayım uzun lafın kısası kürtlerin topunun allah belasını versin. inancınızın olduğunu da sanmıyorum ya ben olsun. benim inancım yeter. küfür etmemek için zor tutuyorum. öyle yok barış, yok kardeşlik diyen kürt kesiminin içinde ne türlü şeytanlık yatıyor açık zaten.

orospu çocuğu öcalan'ın fotoğraflarını evinin duvarlarından indirmeyenlerle kardeş olmam arkadaş ben. hepiniz aynı soyun dölüsünüz işte ötesi yok.

not: döller isyanda vol.2