bugün

ankara bahçeli de tiki avlıyoruz zirvesi

hakkında teferruatlı incelemelerin yapıldığı ve şimdilik son hÂli şu şekilde olmuş zirvedir.

belpa'da buluşma saati 16.30 olmuştur. neden ? çünkü 19.00 da maç var ve geyik cafe'de 18.30'A kadar kalmayı uygun gördük. o saatten sonra maç için ayrılan yerler varmış orada. alt katı kapattık ve oturma düzenimiz de çok güzel oldu. salon koltukları falan böyle uzuncana. sözlük katı yaptık orayı.* sohbet için birebir. muhtemelen 18.30'A kadar takılırız orada.
bir nevi geyik cafe ayağı ısınma hareketlerinin yapılacağı mekan olacaktır.
tavla&çay ikilisi ideal...

2. ayak olarak midelerin bayram etmesi için "uygun fiyat ve çeşitlilik" açısından geyik cafe'nin hemen yukarısındaki aspava pide&kebap salonunun uygun gördük. fewzi1907 bu mekanla bizzat ilgilenip yer falan ayıracak.
yemek yapımını beklemeyeceksiniz...

3. ayak olarak brother's yerine hobby cafe'yi uygun bulduk. neden ? çünkü brothers'ı beğenmedik...gülmeyin, eğlence anlayışımız yarımızın oturduğu yarımızın ayakta kalacağı ve masaların da gelişi güzel dağıldığı bir yerde "eğleniyormuş" numarası yapmak değil. hem rezervasyon için canlı müziğin olmadığı alt katı gösterdiler. cık dedik, çıktık oradan.

hobby cafe ise;

http://www.ankarayasam.ne...ew&id=59&Itemid=0

burada 11. sırada bilgileri verilen yer. alt katın yarısı bize ait ve burada bir çeşit sürpriz hazırladık sizlere. bir şeyin kutlaması gibi sanki.*

19.00 gibi de buraya geçilecek. bu sürpriz ve 4'erli gruplar için hazırlanmış kuru pasta, börek ve poğaça'dan oluşan tadımlık tabaklar misal 30 kişinin gelmesi halinde kişi başı 5.5 ytl'ye mâlolacak, tabi bir de içtiğiniz şeyin fiyatı.
nargile sevenler için müjde, 21 çeşit nargile mekanda mevcut ama alkol yok. tamam vurmayın onu da 4. ayak olarak düşündük ve o saatte kalan kişi sayısına göre belirlemeyi uygun gördük. işi önsezilerimize bıraktık.

son olarak kesin katılımcı sayısını olabildiğince az hatayla bildirmek zorunda olduğumuz için -perşembe- gününe kadar, listede adı olupta gelemeyenlerin veya adı olupta geleceklerin bana haber vermeleri rica olunur.