bugün

midnight express aldatmacasina karsiyim

sütten çıkma ak kaşık değiliz dedim yukarıda, ak kaşıkmıyız? bizim hiç bir suçumuz hiç mi günahımız yok? var!

ama biz bunu çıkıp diyemiyoruz, o zamanlar savaş vardı, savaşta ermeni de öldü, türk de öldü, demek çokmu zor?

başlığa yazılan entrylerden de görüldüğü üzere, toplumsal olaylara duyarsız kalmayan sevgili yazarlarımız, gene entrylerini döktürmüşler sayfalarca yazmışlardır, pekala yazmayanlar? vatan haini diyemi suçlayacaksınız? ülkesini sevmeyenlerin çok olduğu bir sözlük yorumunumu yapacaksınız?

sütten çıkma ak kaşık değiliz bakınıza tepki olarak eksi oy yağmış, sadece tepkiniz bu mu? bir taneniz diyemeyecekmi evet biz ak kaşığız bize iftira atiyorlar diye, bir taneniz mantıklı bir açıklama yapamayacakmı? bu mu bilgi paylaşma platformu? bu mu vatanseverlik?

arkadaşlar bir video sitesindeki görüntüye oy verince bu soykırım safsatası bitmeyecek, amerika da bazı sigorta şirketleri soykırım parası adı altında ermenilere para ödemeye başladı, ermenilerin açtığı bir site bile var, sitenin türkçe adı, kim türkiyeden parasını almak ister orjinal adını siz araştırın bulun, youtube ye oy verince bunu engeleyebilecekmisiniz?

biliyorum başlık gibi, bu entry de boşa gidecek, biz sevgili yazarlar topluluğu gene kenan doğulunun şarkısından, ajdarın intikamından bahsedecez, bu yüzden gene diyorum, ben sütten çıkma ak kaşık değilim ama hepiniz ermenisiniz.

ailemizin içinde, türkiyemizin içinde olan bir cinayete tepki olarak hepimiz ermeyiniz dediler, yazdık, attık, tuttuk, o cenazeyi üstüneki gazete parçalarıyla orada bıraktık, sahip bile çıkamadık, onu değil atalarını düşman seçtiğimiz için onu da aile ferdi gibi görmedik, sessizce ölümüzü gömemedik, yapamadık.

ben oğlumu, ülkesine faydalı olsun diye yetiştirmiyorum, kendini kurtarsın diye yetiştiriyorum, şimdi buyrun vatan millet edebiyatına devam edin.
güncel Önemli Başlıklar