fenerbahçe nin küme düşürülmesi

bir galatasaraylı olarak zerre üzülmeyeceğim olaydır.

hiç öyle galatasaraysız fenerbahçe, fenerbahçesiz galatasaray olur mu klişelerine girmeyeceğim. tam 1 yıl boyunca galatasaray ile dalga geçtiler, hiçbir fırsatı kaçırmadılar, malum şekilde kendi galip geldikleri maçlardan sonra bile "kümede kal galatasaray, bank asya 1. lig" tarzı, artık kahvede akşama kadar okey oynayan adamın bile yapmadığı espriler yapıp ayakkabı numaralarından yüksek olmayan iq seviyelerince eğlenmeye çalıştılar.

Kimse kusura bakmasın biz enayi değiliz; futboldaki bu pis, kirli, monarşik düzene neden boş yere hagi'mizi, rijkaard'ımızı kurban etmiş olalım? neden biz ligde başarısız, fenerbahçe şike ile başarılıyken fenerbahçe'nin bunu gücü ve hakkı ile adaletli olarak yaptığına inandırılalım? şike galatasaray'a, beşiktaş'a dokunmadı deniliyor.. peki şike yapmayan bütün takımlar, taraftarları aldatılmış, aptal yerine konmuş, emek hırsızlığı yapılmış olmadı mı?

sezon boyunca sayısız defa fenerbahçe'nin rakipleri ile oynayacağımız maçlardan önce paylaşılan "yatış hazırlığı" adı altındaki videoları, resimleri de henüz unutmuş değiliz. hatırlayamadınız mı? örnek verelim; http://sporismo.files.wor....com/2011/04/adsc4b1z.jpg

ne demektir bu? "siz bize rakip olamazsınız, maç alıp satacak kadar şerefsizsiniz!" demek. size gerçekten hak verdim; biz size gerçekten rakip olamazmışız! çünkü o takıma "ezeli rakip, ebedi dost" demek benim şerefli(!), haysiyetli(!), tertemiz(!) takımıma yakışmaz! şereftir seni sevmek!