bugün

çerkes ırkçılığı

ağzına çerkez lafını alırken bazılarının dikkatli olması gerektiğinin ayırdına vardırtan olmayan ırkçılıktır. şunu demek zorundayım: boktan başka milletlerle karıştırmayın çerkesleri. Medeniyetin alası bu ırktadır!

her millet asilim der bu mu battı yani, örnek gösterilen şeye bak! gençliğe hitabe'de atatürk ne diyor?

Kişinin ırkıyla övünmesinde en küçük bir hata yoktur. hele ki bu çerkezlerse! kültürel anlamda tarihin hiç bir döneminde yıldız olmaktan geri durmamış bir ırksa bu eğer çeneleri kapatmak gerek. ulan 'elf' leri dizayn ederken adamlar çerkezlerden ilham almışlar.

Kurtuluş savaşı'nı gidin isterseniz en en katı türkçü yazardan okuyun ve çerkes komutanların nasıl savaşı yönettiğinin anlayın.

imam Şamil'i bir okuyun lan boktan herifler! Kahraman görün! Kahraman elinde dürbünle askerlerin çarpışmasını seyretmez, 2 metre kılıcını alır eline, namusuna uzanan elleri bir bir kopartır!

ulan hani laf atılan çerkesler, bu memleketten hiç bir şey istemeden varını yoğunu seferber eden çerkesler. el insaf! kendinize gelin! hele bir de kaynak diye boktan facebook'taki boktan adamları göstermeyin!

ankara'daki istanbul'daki yürüyüşün arkasında sağduyulu hiç bir çerkes yoktur. kafkas dernekleri federasyonu kesinlikle desteklememiştir ve tel'in etmiştir. bizzat oraya giden bir arkadaşıma fırça çekmişliğim vardır.

çerkesler hiç bir ırkın peşinden gitmez, alayını peşine takar ve hepsine yön verir, bu böyle biline.