bugün

böl parçala yönet

türkiye ve dünya üzerinde illuminati yamyamlarının yapmış oldugu eylemdir. diger ülkeleri geçiyorum. türkiye ve türk milleti için diyorum. her daim zeki insanlarız, güçlü insanlarız, savaşçı insanlarız, karşı geliriz, bizi bölemezler tripleri yaşarken bu gazı onlara veren ve;

1 din: bölündün, mezhepler ve fırkalar halinde. peygamber tek ümmet derken kaç tane farklı grup çıktı siz düşünün. sonrasında sunni şii ve çok farklı düşüncelerin çatıştırılması.

2 siyaset: bölündün, herkesin tek amacı türkiye nin gelecegini istemek adına ama herkes biliyor ki bu gerçek bir rüya. çünkü bölündün ve başında ki kim olursa olsun amaç kargaşa ve beyin sulandırma.

3 birlik düzen: bölündün, yıllardır bir arada yaşayan kürt türk çatışması. kürt yurttaşlarımız aldandı ve aldanmakta bop oyunlarına ve türk ler de bu oyunun korkusu ile çatışmakta neden? çünkü bölündük.

4 sosyal statü: bölündük, ayrımcılık, kamplaştırma ve düşünceye saygısızlık.

bunlar çok basit anlatım ve kısa özetler. örnekleri çogaltabilirsiniz. aramızda dolaşan ülke düşmanları, gerçekligi engelleyen acımasız insanlar. her düşündügü kendi dogrusu sanan egoist insanlar, inancın kötü oldugunu, ülkeyi sevmeyi faşist saydıran ve bir çok konu da beyin sulayan ey deccaliyenin adamları! hizmet ettiginiz kişilerde size kurtaramıyacak çünkü sizde 3 gün sonra öleceksiniz. başka kurtuluşunuz yok.

bu nedenle hani zekiydik. hani güçlüydük. hani savaşçı ve vatan severdik. hani bir ve tek ülkeydik. hani saygımız sevgimiz vardı. hani dogu insanı ekmegini paylaşırken karadeniz insanı yüzü gülüp çay verirdi? ne oldu hala bölünmedik mi? dogru ya biz zeki insanlarız asla gerçekleri kabul edemeyecek kadar.