bugün

galatasaraylılar daki inanılmaz mantık hatası

sevgili galatasaraylı arkadaşlarım zamanın uefa kupasını kazandılar. bir fenerbahçeli olarak bu duruma imreniyor ve galatasaray'ı tebrik ediyorum. neyse asıl meseleye gelelim.

şimdi her türlü alına kötü sonuçta, başarısızlıkta ortaya uefa kupasını ileri süren galatasaraylı arkadaşlarım kendilerini avrupa'nın en büyük kulübü olarak tanımladılar yıllar boyunca.

varmak istediğim nokta şudur ki; fenerbahçe yıllar önce real zaragoza'ya elendiğinde galatasaraylı arkadaşlar türlü dalgalar geçtiler, köy takımı dediler, elendiğiniz takıma bakın dediler.

ulan hani uefa kupası süperdi? onu alınca avrupa'nın büyük kulüplerinden olunuyodu hani? zaragoza'nın da uefa kupası var ulan. 2 saniye düşünseniz yaptığınız mallığın farkına varacaksınız ama o kupa sizin için hazin bir son oldu gözlerinizi kör etti. galatasaray'da geriye gidişin, inanılmaz düşüşün sebebidir bu.

eksileyeceklere not: bu başlık altına girdiğim entryde hiçbir şekilde uefa kupası başarısını küçümsemiyorum. bunun önemle altını çiziyorum ve bu başarı için tekrar tebrik ediyorum.