bugün

beşiktaş taraftarı

fenerbahçe şampiyonluğu sonrası kadıköyden gelen yada içerisinde fenerbahçe formalı kişiler olan otobüsleri toplu halde taş yağmuruna tutan, üzerinde fenerbahçe forması taşıyan küçücük çocuklara bile tahammülü olmayan ve saldırmaya çalışan, bununla da yetinmeyip yoldan geçen insanları tek tek durdurup montlarının içerisinde fenerbahçe forması yada atkısı var mı diye kontrol eden çapulculardır.

yoldan geçen insanları durudurup fenerbahçeli olanları dövmeye kalkmak, küçücük çocuklara dahi saldırmaya kalkmak ne demek?
aynısını geçen sene vapurla karşıya geçmeye çalışan fenerbahçelilere yapmışlardı,bugün yine aynısı.
yol kenarında gidip şikayette bulunduğumuz polis bile her sene aynı şeylerin yaşanmasından dert yanıp artık böyle şeyler ile uğraşmaktan bıktığını söylüyordu.

yıldırım demirören yönetimi sonrası örgütlenip bu hale gelen bu taraftar grubu istanbul'da ki maçta aynılarını bursaspor taraftarına yapıp son olayların fitilini ateşlemişti.

bu işler "büyük beşiktaş taraftarı" demekle, bilmem kaç desibel anırmakla olmaz, delikanlı, aklıselim insanlar küçücük çocuklara sadece başka bir takımın formasını giyiyorlar diye saldırmaz, taşlamaz.

bir değil binlerce kez yazıklar olsun !!!

edit: galatasaraylıyım.