bugün

alevilerin akp ye oy vermemesi

siz olsanız;

- ana muhalefet partisinin liderinin alevi kimliğini bir ayıptan bahseder gibi sürekli gündeme getiren bir genel başkana sahip partiye oy verir misiniz?
- sivas'ta alevi vatandaşları yakan şerefsizleri hapisanede ziyaret eden bir partinin eski kadrosunun şimdiki partisine oy verir misiniz?
- çorum'da, maraş'ta, sivas'ta birilerinin gazına gelip asan, kesen zihniyetin sımsıkı bağlı olduğu partiye oy verir misiniz?
- sünni çoğunluğun temsilcisi diyanet işleri başkanlığı süper lüks camii yaptırırken, cem evlerini ibadethane kabul etmeyen partiye oy verir misiniz?
- yalandan bir alevi çalıştayı hazırlayıp, muharrem ayında alevi kültürüyle ilgili yayın yapıldı diye bir partiye oy verir misiniz?
- zorunlu din derslerinde emevi müslümanlığı çocuklarınıza zorla dayatılırken, tek başına iktidar olan bir parti kılını kıpırdatmazsa, o partiye oy verir misiniz?
- fener rum patrikhanesi için bin takla atılırken, sen sinod meclisine üye yapmak için dayatılan isimler türk vatandaşlığına alınırken, ruhban okulunun açılması için zemin yoklanırken, alevi nüfus için neredeyse kılını kıpırdatmayan bir partiye oy verir misiniz?

ben de olsam vermem.