bugün

çift kişilik koltuğu yasaklayanlara açık mektup

sırada ne var diye düşünmekteyim ya da ne olmalı. ülkemde her şey yerli yerinde ya zaten işsizlik yok, eğitim seviyesi nirvanaya ulaşmış, hak, eşitlik, adalet ne ararsan var. hukuk zaten hızlı işleyişiyle göz kamaştırıyor. sıra geldi insanların kafelerde tekli mi çiftli mi koltuklara oturacağına karar vermeye. haklılar tabi hüseyin üzmez gibi bir ahlaksız çocuk yaşta bir kıza taciz ettiği halde sokaklarda rahatça dolaşabiliyor, olur da öyle biri yanımıza oturursa halimiz ne olur? yapılanlar hep bizim yararımıza zaten.
biz ki hangi sitelere gireceğimize özgür irademizle karar veremeyen insanlarız, çiftli koltukta sevgiliyle nasıl oturacağımızı bilemeyip hoş olmayan davranışlar içinde bulunabiliriz ya da daha fenası o kadar yakın olursak kullanılmaması gereken yasak kelimelerle konuşmayı sürdürebiliriz.
hükümetin bu kadar özelimize girmesi, nerede nasıl oturacağımıza karar vermesi, içki içme yaşını belirleyebilmesi, kullanacağımız siteleri engellenmesi vs. daha ne kadar ileri gidebilirsin sevgili hükümetim? merak ve hayret içerisinde izliyorum bu özgürlükçü icraatlerini. o zaman durmak yok sansüre devam.