bugün

dekolte giyene tecavüz ederler

bu zata sorulacak sorular:

1- bosna-hersek'teki kadınlar dekolte mi giyiyordular, sırp askerleri tahrik mi oldu?
2-ırak'taki kadınlar dekolte mi giyiyorlardı amerikan askerleri tahrik oldu?
3-dekolte senin için tahrik, akabinde tecavüz sebebiyse; senin gibilerin resmini plaj ve kumsallara kurukafa işaretinin yanına mı koymak gerekir?
4-böyle hasta beyinleri başka neler tahrik edip tecavüze sebebiyet veriyor, mesela mağazada ayakkabı deneyen kadının ayağı da tahrik edici midir ya da vitrindeki dekolte giysili mankenler de tahrik edici midir, baktığın dekolteli canlıyı tecavüz edilesi olarak mı algılıyorsun?
5-nasıl bu kadar insanlıktan uzak olabiliyorsun?
6-bunları söylerken nasıl utanmıyorsun?

son sorum da kadın örgütlerine
7-böylesi bir beyanet veren şahsa neden tepki göster miyorsunuz?

tepem atmış, midem bulanmış vaziyetteyim, aklıma haydar dümen'in bir sözü geldi. bir programda şöyle demişti: ' önemli olan kadının ne giydiği veya ne giymediği değil, karşısındaki adamın beynidir. beyni çıplak bir adam, karşısındaki her kadını kıyafeti ne olursa olsun, çıplak görür.' demişti.
aylar önce suudi arabistan'da mollaların verdiği bir fetva geldi aklıma. fetva şöyleydi; kadınların çarşafta iki gözünün açıkta olması, erkekleri tahrik ettiğinden, artık kadınlar tek gözlerini açıkta bırakacaklar...

kadından bu kadar korkan ve kendine güvensiz, aşağılık komplekslerini kadını ezerek, hapsederek, kadın üstünde iktidar kurarak gidermeye çalışan acizlere tek lafım, yazık sizi doğuran analara...