bugün

kerem altan

normal sıradan bir insanın evinde bu olay olsaydı, kesin adli tıp raporu çıkana kadar içerde tutulurdu ( aylar sürecek testler ve analizler incelemelerin sonucu daha belli değilken ve afaki açıklamalar ve varsayımlara dayanan saptamalar ışığında ) tabi ki ölüm astım vb nedenlerle olmuşsa; 112 aranmaması-çelişkili ifade vb nedenlerle birazda aileden sorumlu olan kişiler bir anda görevini hatırlayarak çeşitli adlar ve tanımlamalara sığınarak açılan soruşturma ve hazırlanan kamu dava dosyası ve ilk mahkeme der iken en az 1-1.5 yıl içerde yatılması muhtemel bir durum hasıl olur du. bu sırada ailenin korunması-çocuğun yaşayacağı ruhsal gelişim-soruşturmanın selameti-dava süresi vb. nedenlerle yayın yasağı konur olay zamanla unuttulur du. ama yapılamadı.

sallamıyorum, alkol için gençliği koruma adı altında efes pilsen basket takımı örneğinde olduğu gibi hassasiyet gösteren kraldan çok kralcılar çıkardı.

aynı siyasi cephede bulunan aktörler her ne kadar dünya görüşü farklılaşsada amaçlar ışığında kader birlikteliği yapmış olduklarından, ölen insan için yapılan hukuki süreç; yolda bulunan bir kedi yavrusunun evde ölmesine hayvan hakları savunucularının tepkisi ile ortaya çıkan prosedürü hatırlatan işlem oldu.

empati yapmak gerekir ise, asla yerinde olmayacağım insan dır, kerem altan. baltayı taşa vurmuş tur. bununla geçmiş olsun. umarım 1.5 yaşında geride kalan çocuğu düşünerek morali bozulmaz.

eee ne derler? bilirsiniz,
özel hayat,
ölenin arkasından konuşulmaz,
biz arkadaşız,
çekmeyin kardeşim yeaaaa,
seviyeli birliktelik yaşıyoruz,
bla,
bla,
bla.