bugün

bir dergi olarak kus

uütf boş işler topluluklarından birinin aylık mı ne çıkardığı bu dergi heykel olsan kafana kus sicmaz yazar ve çizerlerinden oluşur. her ay arkadaşları kıramaz alırız o dergiyi. güzeldir eğlendirir ama a dostlar bugün gördüklerim karşısında şok oldum. bu dergiyi aldım elime bir göz gezdirdim o da ne 30 000 öğrenciyi nasıl bıraktım başlığından birkaç entry ve bununla da yetinmeyip tıp hocaları hakkında birkaç entryi de araklamışlar! hemen aklıma daha önceden yönetim tarafından yazılmış ve sözlüğün en altında duran yazı geldi:

"sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir."

hapland 2 deki kuş bile sizden daha insaflı be. taş attınız da kolunuz mu yoruldu? kendin üretmiş gibi oraya copy paste yapmak yakışıyor mu? yıldızlı bakınızı bile yapıştırmışsın okurken üstüne geldim tık yok!
ya tamam alıntı yaptığın yeri yaz bari. ben seni burda reklam ettim bilimum dağ hayvanına sen de bir daha ki sayında cevap ver! sen orda yazarsın ben burda! kus dili ve edebiyatindan anlayamadım ya da ne bileyim. bik bik diyerek tilkiden kacan kus olmayın ha!