bugün

adolf hitler e hayranlık duyan acizler

sadece onun kötü yanlarını ele alıp hayranlık besleyenler yanılgıya düşenlerdir ve acizlerdir.

fakat onun lider kişiliğini, istediğini elde edebilme kabiliyetini, hitabetini, gururunu ve kararlılığını göz önüne alıpta ona hayran olmamak elde mi?

hem. kötü şeyler yapmış olabilir fakat bunu yaparken kendi çıkarlarını düşünmedi. 6 milyon insan bir kişinin şahsi çıkarları için katledilemez.

insanlık adına gerçekten kötü şeyler son kez altını çiziyorum. ama o savunulan yahudiler şu an dünyanın a**na koyuyor ve 3. dünya savaşı için büyük hazırlık içerisindeler. dahası topraklarımız tehlikede.
hitler reyizin "öldürmediğim her yahudi", şu meşhur sözlerini gün gelir osmaniye, adana, urfa topraklarında anıp iç çekmeyiz umarım halkça.

çünkü çoğu cahil bilmez, osmaniye nin büyük bölümündeki toprakları israiloğulları parasını basıp satın almıştır. güneydoğu da bu toprak alımı, mardin-kızıltepe üzerindeki, ülkenin en verimli topraklarını satın alarak devam ettiriliyor. ya da bitirildi bile.. o toprağı ne mi yapıyorlar?

israil sahil şeridine döküp bakliyat ve tahıl ürünleri yetiştiriyorlar. bir güzel genetiğiyle oynanıp ekildiği toprak için biricik ürün olarak satıyorlar.

bu israile bok attırmayan, hitler e sempati duyanlara aciz diyenlerin topraklarındaki yöneticiler de o domateslerin tohumlarına ağırlığınca altın veriyor. bu dönen masalları, gerçeğe dayalı masalları da bilmesine rağmen gelip israillileri savunuyor.

yakın zamanda geminize saldırıp bir çok aileyi, türk-italyan-yunan bir çok aileyi babasız, annesiz bırakanlar, yardım gemisine askerlerle inip sopalı insanlara şu sizin counter strike oyununuzdaki 4-3 dediğiniz silahlarla dalanlar da israil askeridir. unuttunuz mu bebeğim?

sizin bakanınızı alçak koltuğa oturtup resmen ülkenizi, insanınızı aşağlayan da bunlar değil miydi a çocuğum?

senin o izlediğin filmleri ben de izledim canımın içi. la vita e bellayı da, schindler s list i de, the great dictator ü de, downfall ı da, hatta gerçekdışı olmasına rağmen inglorious basterdsı, üzerine raiders of the lost ark ı, casablanca yı da izledim..
seninle o izlediğimiz filmdeki insanların hayatları bireysele indirgenmiş. ve o filmler bize savaşın korkunç yüzünü gösteriyor. hitler in yaptıklarının insanlık dışı olan yanlarını. bunlar şu an filistinde oluyor, afganistan da oluyor, ırak ta oluyor, vietnam da, kore de, japonyada türkiyede de oldu. savaş böyle bir şey. allah tekrar başa vermesin diyeceğim ama..

o savunduğun israil gümbür gümbür geliyor güneyden!
siz savunun bu adamları...

not düşmek zorundayım. bunca yazıdan sonra hitler aşığı olduğumu düşüneceksiniz. ama hayır. sadece sempatim ve merakım var.