bugün

tuncay özkan

tamer korkmaz'a göre solu kendi başkanlığında birleştirmeye yeltenecekmiş..

--alıntı--
TUNCAY ÖZKAN: 4 Kasım'daki Cumhuriyet mitinginde eline mikrofonu alıp CHP otobüsünün üzerinden halka hitap ettiğinden beri kendisini "solu birleştirecek lider" olarak görüyor...
O mitingde "Çankaya Köşkü'nün önünde barikat kuracağımız günler gelecek" diyerek boyundan büyük laflar etmişti. Bu cümleyi muhafazakar bir adam sarf etse "irticai kalkışma" diye gümletirler; Kanaltürk'ün sahibine ise her yol serbest!

Cumartesi günü Menemen'deki Kubilay'ı Anma Töreni'nden sonra yapılacak mitingde sevenlerine seslenecek. ADD'nin organize ettiği "Menemen'den Çankaya'ya Laik Cumhuriyet Mitingi"nden bahsediyoruz. Türkçesi, "Ulusal Liderimiz/Ulu Önder Tuncay Özkan Kurtuluş Savaşı'nı Menemen'den başlatıyor!?"

Bir 10.Yıl Marşı da onun için yazılmalı: On yılda Cumhuriyet Gazetesi'nin parlamento muhabirliğinden kanal sahipliğine sıçrayış Peter ilkesi'ne bile kafayı yedirtmişti. Hepsinin üstüne "solu birleştirecek lider" antrenmanı ve "ulusal lider" pozları eklenince zavallı Peter ilkesi'nin akıl hastanesinden kurtulma ihtimali kalmadı…

Hâlâ aklını yitirmemiş olanlar varsa, onlara da son darbeyi vurmak gerekir. Nasıl mı? Özkan'ın Cumhurbaşkanı adayı Gülsün Bilgehan! (CHP Ankara Vekili, ismet inönü'nün torunu, Metin Toker'in kızı) Gördüğünüz gibi laikçi bütün filmlerin sonu inönü'ye çıkıyor. Aynen o meşhur sözde olduğu gibi: Kısmet değil, ismet!
--alıntı--

yazının tamamı için:
http://www.zaman.com.tr/w...tr/yazar.do?yazino=474632