zil sal ve gul 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zi
  2. zi punt
  3. zia
  4. ziad jaziri
  5. ziani pozisyonu ziyan etti
  6. ziba
  7. ziba dudu
  8. zibana
  9. zibanmak
  10. zibar yat

© 2008 - uludağ sözlük

zil sal ve gul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. zil sal ve gul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu zil sal ve gul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halley ile haylayf in karistirilmasi » meybuz » degismem » kerem sanatel » les miserables » yaran videolar » 1000000000000000000 » uzay gida » cahillikler kitabi » b 26 » yaran entryler » muson dugunu » paragrafta anlam » happy birthday to you » eh iste » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » genuine » 18 ekim 2008 kocaelispor fenerbahce maci » belediye otobusunde misfak ile dis temizlemek » sair uuserlardan siirler » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » 16 yasinda 13 kere akrabamin basina kus sicti » yanlis anlasilan sozler » b 2 » basliklari alt alta okumak » isin icine x girdi ben anlamamaya basladim » ben kimim » burcu esmersoy » yayla zamani » tarihi yazmak » cursed