yumurtadan cikmis kabugunu begenmez 

kapat
  1. moda ve trendleri markaların bulabildiği tüm imitasyonlarıyla takip ederek kendini, sırf dış görüntü ile ait olmadığı bir sınıfa ait gibi hisseden bayan ve erkeklerin içine düştüğü durumdur. aileden utanma duygusu olarak ortaya çıkar, yoksul veya orta halli bir aileye mensup kişinin, olmak istediği sosyal statüde olamaması sonucu ailesini, çevresini hor görmesi fakat ilerleyebilmek için adım atacağına sırf ailesini gizleyerek ve çevresine yalan söyleyerek kısır bir döngünün içinde savrulmasıdır.
    #2076903 (fashiondesigner, 05.08.2007 23:13)
  2. içinde bulunduğu zümreyi, çevresini, ailesini vs. beğenmeme.

ergenlik döneminde kendini bile beğenmeyen gencin, ailesini veya aile içindeki herhangi birisini beğenmemesi durumunda duyduğu deyimdir.
    #3776453 (maydonez, 06.08.2008 00:35)

© 2008 - uludağ sözlük

yumurtadan cikmis kabugunu begenmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yumurtadan cikmis kabugunu begenmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yumurtadan cikmis kabugunu begenmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » tamirci ciragi » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » kara donlu kefere » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » 3 puanli sistem » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » cilgin bir hayat yasamak » ambassador » messenger tv » kume calismasi » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » recep tayyip erdogan » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » italyan otuzbiri » dhl » ho amca » turbanli fantazisi » tu kaka bana » yaran okul muduru laflari » sefa sirmen » coco loco » prix l arc de triomphe » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » kuresel krizi az hasarla atlatmak » sevket altug » lcd vs plazma » 11 mayis 2005