yolun acik olsun 

kapat
  1. git denileyemen anlarda söylenir.
    (mintiminti, 28.02.2006 03:32)
  2. "allah yolunu açık etsin" anlamına gelen, hüzün içerikli söz.
    (asiti kaçmış kola, 30.05.2006 20:08)
  3. bir zeynep dizdar şarkısı(1997). (bkz: yolun açık ola)
    (eleanor, 29.01.2007 23:09)
  4. çoğul kullanırken,kısa bir sürede tekile düşüren,söylenen bir akraba ise, yüzdeki gülücüğü bir kaç saniye sonra solduran, askere giden biri için, annenin yaptığı sımsıkı bir sarılmayı gevşeten, bir sevgiliye söylenmesi durumunda, eldeki o hafif sıcaklığı soğutan ve elleri birbirinden ayıran söz.
    (soothsayer, 29.01.2007 23:13)
  5. taze taze ferhat gocer albümü..şarkılar ve kalite itibariyle henüz bir kere dinlemiş olmama rağmen güzel bir albüm denebilir.sezen aksu besteleri olan izmir yaniyor ve gidemem parçaları da albümde mevcut.

izmir yaniyor
    cennet
    hancer
    yolun acik olsun
    yedi tepe
    vur kadehi
    yanginim buyuk
    isyan
    kadikoy
    sevincim ol
    gidemem
    yalan
    (kml, 24.02.2007 04:20 ~ 09.07.2007 01:16)
  6. vefat eden bir yakınınızın ardından söylediğinizde kırılgan bir ruh haline bürünebileceğiniz belki de insanlığın en üzücü ifadelerinden biridir.
    (manservant, 24.02.2007 05:00 ~ 15.02.2008 13:15)
  7. başarılı sayılabilecek; baştan sona aşk şarkıları konsepti düşünülerek hazırlanmış olan, ikinci ferhat gocer albümü.
    (leggare, 04.03.2007 13:33)
  8. 10 günde 100 bin adet satarak kısa sürede müzik listelerinin en çok satanlar listesine giren ferhat gocer in ikinci albümü.
    (worldlike, 09.03.2007 18:00)
  9. Muhteşem sözlü bir sezen aksu şarkısı, maalesef buram buram yapmacıklık kokan ferhat göçer okuyor böyle bir kadının şarkısını...

"hiç huyum değil almadın ahımı
    ben tartamam çekmez terazim kul hakkını..."
    (kIran kIrana, 12.03.2007 18:22)
  10. 12 şarkılık mükemmel ferhat göçer albümü. bu sefer daha farklı, daha doyurucu.
    (Bohemian Rhapsody, 17.03.2007 22:26)
  11. içinde cennet adlı harika şarkıyı barındıran, başarılı ferhat gocer albümü.

hancer, vur kadehi ve yanginim buyuk başarılı diğer şarkılar.

sezen aksunun gidemem şarkısını da harika yorumlamış.

kendisini buradan tebrik ediyoruz.
    (arude50, 18.03.2007 23:09)
  12. sevgiliye yapılan triplerin son bulduğu sözdür. bu sözden sonra ya yumuşanır yada hakkaten yolu açıktır.
    (tiryaki, 19.03.2007 00:11)
  13. klasik "şarkıcı olma yarışması" jurisi repliklerindendir. yarışmacı tarafından boyun 30 derece sağa eğilerek ve dizler hafif kırılarak yapılan gülücüklü bir teşekkürle ödüllendirilir.
    (dawsonleery, 19.03.2007 00:14)
  14. sezen aksu'nun harikulade şarkılarını etrafa saçmasının ebru gündeş'ten sonraki ferhat göçer halkası. dinlenmeyecek kadar değil tabii ki, fakat sezen aksu'yla uzun yolculuklara çıkmak vardı.
    (krmyrdsn, 02.05.2007 14:55 ~ 14:58)
  15. en büyük siktir gittir, kendinize çektiğiniz.yolu açık olsa, sizinkisi kapanıyordur.hiç bir zaman içten söylenmez git kendini cok sevdirmedengibi birşey demektir
    (komikhobbit, 20.05.2007 16:20)
  16. petek dincoz hanfendinin şarkısı ;

Erkekler hovarda gözü dışarda
    Kızlar pas atar oh ne ala
    Utangaç olanlar kış uykusunda
    tam zamanı çocuklar oyalanmayın

Bırak uzaktan gözlerinle kesmeyi
    bırak yalandan rüzgar gibi esmeyi
    karşındayım işte ne duruyorsun
    Cesaretin yoksa yolun açık olsun

Lafa geldimi erkek milleti
    Şimdiki kızlar delirtir milleti
    ilk adımı sne at sıkma kendini
    Artık devir değişti oylanma hiç

(sanirim osurdum, 05.06.2007 11:09)
  17. (bkz: selametle)
    (witchande, 05.06.2007 11:21)
  18. (bkz: fantastik canın sağolsun)
    (Schizofrenne, 05.06.2007 11:23)
  19. ferhat göçer'in seslendirdiği, sezen aksu'nun söz ve bestesini yaptığı şarkı.

kız hayırsız kuruttun kanımı
    hadsiz hesapsız kırdın sol yanımı
    hiç huyum değil almadın ahımı
    ben tar tamam çekmez terazim kul hakkını

yolun açık olsun
    turnam özgürsün
    günü gece basar bazen
    gönül gözün görsün

hırsız çaldın canımın yarısını
    sürdün bahtıma katran karasını

yolun açık olsun
    turnam özgürsün
    günü gece basar bazen
    gönül gözün görsün

(bkz: sözlerini de yazdım tam oldu)
    (e fe, 19.07.2007 20:41)
  20. (bkz: #2120956)
    (kasgarli tost, 15.12.2007 14:14)
  21. hırsız çaldın canımın yarısını
    sürdün bahtıma katran karasını
    veda şarkısıdr, sitemde vardır içinde.
    (aglasevgiliyurdumagla, 18.03.2008 10:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yeni tasinilan evdeki oda kavgasi » lazarus rus degil lazdi » rafting » mustafa keceli » film tadindaki sarkilar » sevisirken dikkat edilecek hususlar » cumhuriyet gazetesinin namaz ogreniyorum ilavesi » bjk lisesi solisti » karma » mehmet topuz » 2073 eurovision sarki yarismasi » hayvanli nicklerden karakter tahlili » leyla gencer » jordan pippen rodman » ctrl l » yaralandim » islam dan daha beter bir dogma olarak sosyalizm » can dundar » 2077 eurovision sarki yarismasi » necip celal andel » kafasi karisik pizza » ridiculously » vin turizm » sari odalar » cami avlusunda dansoz oynatan imam » gokhan emreciksin » trevanian » stevemcqueen » babadag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa