yikilmadim ayaktayim 

kapat
  1. hayattan aldığı darbelere karşı güçlü bir insanın söyleyeceği ve de uygulayacağı sözdür.
    #106701 (palta, 08.03.2006 20:52)
  2. mahsin kirmizigul'ün fiziksel durumunu ifade etme cümlesi.
    #106702 (cikarinbeniburdan, 08.03.2006 20:52)
  3. yıkılmadım ayaktayım
    dertlerimle başbaşayım
    zalimlere kötülere
    yenilmedim buradayım şeklinde sözleri olan evde tek başınıza deneyecekseniz ''zalimlere''kısmındaki a harfini kapalı söylemeniz gereken parça.zira bütün tad o kelimede,o a nın kapalı okunmasındadır.
    #106765 (veritaserum, 08.03.2006 22:21)
  4. en çok kullanılan araba arkasi yazilarindan. geçen daha kamyonet olmamış perişanlığından artık olamayacak, kümes olarak kullanılan anadolun arkasında gördüm. ilahi anadol o günümün iyi geçmesini sağladın sahibinde seni tamir ettirsin.
    #236041 (aabi, 12.05.2006 18:04 ~ 18:05)
  5. tam olarak sözleri şöyledir.

Yokluklara göğüs gerdim
    Hep sabrettim kader dedim
    Acılarla çilelerle
    Bu günüm böyle geldim

Yıkılmadım ayaktayım
    Dertlerimle başbaşayım
    Zalimlere kötülere
    Yenilmedim buradayım

Yıkılmadım... acılardan
    Yıkılmadım... yoksulluktan
    Yıkılmadım... yalnızlıktan
    Yıkılmadım...yıkılmadım
    Yıkılmadım... hilelerden
    Yıkılmadım... sensizlikten
    Yıkılmadım... bu dertlerden
    Yıkılmadım yıkılmadım

Sonu gelmez yarınlarda
    Acılarla doluyum ben
    Her şarkıda hüzünlenen
    O hasretin oğluyum ben
    Her şarkıda duygulanan
    O hasretin oğluyum ben

Söyleyen : mahsun kirmizigul
    #2672182 (dalton ana, 07.12.2007 14:08)
  6. güzel bir şarkıdır. sondaki şiir şöyle:
    sonu gelmez bu yollarda acilarla doluyum ben arkadas
    her sarkida hüzünlenen ben o hasrettin ben o gurbettin ben o topragin ogluyum arkadas yikilmadim ayakdayim dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere vede serefsizlere yenilmedim
    buradayim
    #3507133 (uvjb, 07.06.2008 16:55 ~ 16:56)
  7. 6. türkçe olimpiyatlarında azerbaycan'dan ibrahim diye bir çocuğun oldukça güzel söylediği şarkı.
    #3507161 (koobee24, 07.06.2008 17:02)
  8. şarkının asıl ismi yikilmadim'dır.
    (bkz: genç fanlar rahatsız)
    #3507187 (pierre st, 07.06.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

yikilmadim ayaktayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yikilmadim ayaktayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yikilmadim ayaktayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fc homburg » bl » asik miyiz » uludag sozluk vs itu sozluk » kir kalbini ver elime » anket sozlugun velinimetidir » ama o benim dinimden degil » the night before » burdur » pkk » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » mankini » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » rte nin kriz sorusuna hamdolsun cevabi vermesi » tesettur icine g string giyilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlarinin itiraflari » ben bu yaziyi sana yazdim » nine inch nails » demans » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » arzu caglan » yaran msn iletileri » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » bascavusoglu camii » universiteye kalemlikle giden ogrenci » cok eski sevgilinin aramasi » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » ask i virane » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » kahve