bugün

Efendi erkektir.
hemen hemen her yemeği sevmem nedeniyle benimdir..

yemek yemek başlı başına güzel bir şey lan..
adamın hasosu olan erkeklerdir aynı zamanda.

büyük bir yüzdeyle bu erkeklerden biride benim.
brokoli ve brüksel lahanası denen zımbırtılar hariç hepsini yerim. kapitalizm bana sebze dayatamaz. o kadar.
Sadece hamsi dışında büyük balık yemiyorum. O da Eminönü'nde balık ekmekten zehirlenince bünye kabul etmiyor ondan. Geri kalan şeylerde yemek ayrımı yapmam.
Seçerim ve neyi seçmişsem onu yaparım.
bir yemegi sevmeyen hic yemeyeni anlarim.

bazilari tabagin icinden sogan maydonoz gibi seyleri domatesi sarimsagi ayirmaya calisip sov yapar.
iste onlara dayanamam.
siktir ceker masadan kovarim.
erkekler daha az yemek seçer bizzat.
Hijyen olarak bir sorun yoksa yemek seçilmez.
Bir de kimin masasında oturma, kimin yemeği olduğuna bakılır.
Mesela: helâl haram ver Allah'ım, senin kulun yer Allah'ım diyen asalak kan emiciler masasında zemzem suyu olsa içmem.
Tebrik edilesi erkektir.
Yok bamya sevmem yok patlıcan sevmem yok kabak sevmem yok onu sevmem bunu sevmem, kalk git yemeğini yap be!
ben değilim.

hiç sevmediğim, hiç yemediğim yemekler var. mesela 11 senedir evimde pişmeyen yemek var.
niye yiyeyim ki??

biri bana açıklasın. sevmediğim yemeği neden yiyeyim???
Yemek seçmeyen erkek yoktur, az seçen vardır çok seçen vardır, yemek seçmeyen erkek varsa gitsin kumda top oynasın usulca. (:
Kabak , bruksel lahanası, brokoli dahil hiçbir ama hiçbir yemek seçmem ... Hatta bu ucunu özellikle de kabağı ayrı severim.
yumurtadan tiksindim nedenini bilmiyorum 16 yıldır yemiyorum. onun haricinde seçmem ha çok istahla yerim ya da az ve iteleyerek ama yerim. bazı erkeler var eşlerine sabırlar diliyorum.
Çok klişe bir adamdır.
Yemek seçin arkadaşlar sonrası malum... Acıktım yine.
Benim bu.
Taştan yumuşak, sudan lezzetli her şeyi yerim. Bazılarını daha iştahlıyediğim doğrudur lakin önüme konan yemeğe burin kıvırmam...sonuç 100+ kg kütleye sahip bir adet vücut...
Yemek yapmayı beceremeyen yeni kezbanların gömdüğü erkektir.

O erkek ki brokoli de sever bamya da.

Ama sen yumurta kırmayı bile beceremediğin için kezbancım, adamın burun kıvırması normal.