yazilar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. en geyik yazilar
  2. kiymetsiz yazilar
  3. secme yazilar
  4. nobetci yazilar
  5. gereksiz yazilar
  6. duvardaki yazilar
  7. haberlerdeki alt yazilar
  8. adi konulmadik yazilar
  9. okunamayan alt yazilar
  10. bu tip abc diye baslayan yazilar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » uludag sozluk » kacak kelebek » july4th » no promise » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » silik entry havzasi » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » karpuzkabugu » arjen robben » gezilesi internet siteleri » ajdar anik » zall a saygi duymak » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » yitip giden devrimler » cem mumcu » masturbasyon » sinavda bkz vermek » panta rei » mortingen strasse » wraiths of roanoke » uc kirmaya baslayan rotring kalem » peoples temple » magnum essence dark » bir an icin kimsenin entry girmemesi » dem spor » motorola f3 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » sensiz olmaz » ucyuzbin » rurouni kenshin