yazikk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. duz yazi
  2. the yazi
  3. yazi
  4. on yazi
  5. alt yazi
  6. kayan yazi
  7. klingsor un son yazi
  8. ideografik yazi
  9. yazi hatirlamak
  10. alt yazi gecmek

© 2008 - uludağ sözlük

yazikk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazikk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazikk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 gun gecti unutamadim seni » utanmayi unutmak » essence » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » bize musaade » buyumek » burhan altintop lost ta oynasin » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » erkan ogur » disfazi » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » halet rezakinin sarkisi » polat alemdar dan kafa yemek » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mavi lens takan yesil gozlu kiz » xwezi » ataturk dirilse olabilecekler » www iktisat eu » kadinlarin gezmeye bayilmasi » 3mo amjha » ilginc koy adlari » marionette » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » p s i love you » osman pamukoglu » serefsiz diferansiyel denklemler » no tanri no cry » bayan sozluk yazarlari » cmylmz