yazdigi entry den oturu fasistlerden tehdit almak 

kapat
  1. değişik fikirlere tahammülü olmayan
    insancıkların şu anda bana uyguladıkları
    aşağlık durum...
    #1579857 (chentik, 28.04.2007 01:42)
  2. (bkz: rüzgar eken fırtına biçer)
    #1579862 (selmagezinir, 28.04.2007 01:43)
  3. hele hele profil girilen sitelerde daha farklı zuhur eden tehdit durumur.

çünkü profil girilen yerlere yaşadığınız şehiri de yazdığınız için bulunmanız ve tehditlerin dozu farklı olur.
    #1579864 (cnkt, 28.04.2007 01:44)
  4. şikayeti
    şiir gibi
    yazdın mı daha estetik duran
    durum.
    #1579866 (kara murat, 28.04.2007 01:44)
  5. herkesin başına gelmekte olan durumdur hangi görüşten olursa olsun bu da demektir ki her görüşten faşist var yani düz mantıkla bakarsak.
    #1579872 (rakiyla vaftiz edilen velet, 28.04.2007 01:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazdigi entry den oturu fasistlerden tehdit almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazdigi entry den oturu fasistlerden tehdit almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazdigi entry den oturu fasistlerden tehdit almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazdigi entry den oturu fasistlerden tehdit almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukte sikilirken yapilabilecekler » souad massi » insanlar dusleri kadar vardir » sheep in fog » nike mercurial rose » facebook taki fantastik gruplar » single ladies » yildiray ogur » cicek lokantasi » spirit » universiade erzurum 2011 » iktisat tarihi » elektrojen » ekonomik kriz » 30 kasim 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mrtince » nedensiz ic sikintisi » orhan savasci » var misin yok musun » elm » walter klemmer » kemalizm » homo habilis » ben kimim » klavye devrimcisi » kiso kurokava » ferrarisini satan bilge » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » cheers darlin » haydi insanlar kurtulusa » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » sozluk yazarlarindan aforizmalar » tesekkur eden moderator » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » toprak kokusu