bugün

(bkz: ayak fantezisi)
8.5 nm pamuk yerine 6.5 nm kullanmak istiyorum, üretim kabul etmiyor. terminde sıçıcaz bu iş patlayacak. 2 nm evet ciddi bir fark ancak bazen ibnelik yapmadan bu işler yürümüyor.
Uyumak.

Masanın altına kıvrılmak geçiyor aklımdan işe geldiğimden beri... bir ara kendi kendimi hasta olduğuma bile inandırdım, “olum böbreğin ağrıyo git eve yat amk” demeye başladım falan. Uyumak istiyorum ben.
ne yalan söyleyeyim, sexim geldi.
Hocam masayı ters çevireceğine zodyak alaydın ya. Motora paran yetmiş ama.
görsel
Eve gidip uyumak istiyorum, haftanın 7 günüde güneşten önce mi uyanılır ya.
çok şey var.
istediğim yerdeyim.işyerinde,büyük bardakla çay içip sözlükte turluyorum. arada sevdiğim bir yazarla sohbet ediyorum.
uyumak mesela ama ben işteyim.
Sıcak bir havuzda beraber eğlenseydik be onunla. Offfff çekmeme sebep olan başlıktır. Hayattan soğudum. (bkz: yapmak istenilen-yapılan)
tost yapmak.
(bkz: topbaşın ağzına kürekle vurmak)
eve yakın bir mevkide kilometrelerce uzunlukta bir kumsal olsaydı ve ben çıkıp kumların üzerine yüzü koyun düşene kadar tüm gücümle koşsaydım. hiç bitmeseydi, ay ışığı yol gösterseydi. öylece koşsaydım. hiçbir şey düşünmeden, her şeyi unutarak. gölgemi bile görmeseydim. bir hayal kurmadan yalın ayak. sadece kendimi yormak ve zihnimi boşaltmak için koşssaydım. ayaklarım kumlara battığında hırsla daha ileri atılsaydım. kan ter ve yosun koksaydı ellerim. koşarken deniz kabuğunu yerden kapıp kulağıma dayasaydım. daha da hızlansaydım. daha da öfkeli koşsaydım. denize doğru avazım çıktığı kadar bağırsaydım. kurtlar ulusaydı. ama ben yine ölesiye koşsaydım. yalnız. susuz. aşsız. öksürerek. zihnimdeki ve içimdeki her şeyi kumlara gömüp eve dönseydim. ne mükemmel olurdu. bi kumsal bulup ay ışığında koşmam lazım. en kısa zamanda. başka hiçbir şey lazım değil.
Şu dünyanın feriştahını sikip atmak.
gitmek istiyorum. artık dayanamıyorum. bıktım artık. kendimi özgür hissetmiyorum. çok mutsuzum burada. evlilikten başka kurtuluşum yok, evlenmeyi de ben istemiyorum. ağlamaktan başım çatladı.
Gidip uyumak istiyorum ama kendime işkence etmeyi de seviyorum.
Yazacam birine yazamıyorum.
Uzun bir yolculuğa çıkıp(uzunca bir süre dönmemek şartıyla) yolculukta bana eşlik eden kişiyle Sesimiz kısılana kadar sadece bob seger ve bob dylan şarkılarına eşlik etmek.

tam şu an istiyorum ama.

https://youtu.be/EM-8QNkqx4M

https://youtu.be/_mRFWQoXq4c
yanında olmak, hiç almadığım kokusunu taaa içime çekmek, ona sarılıp; beni hiçbir zaman bırakma demek.. nasıl özlüyorum nasıl.. Nasıl tütüyor burnumda.. Sesini unutuyorum ve bu hayatımdaki en büyük çaresizliğim..
Sözlük kızlarıyla dini sohbet etmek.
Sarhoş olmak.
Rakı içmek, içiyorum da.
Sabaha kadar seks.
Pizza yemektir.