yazari 

kapat
  1. topbilim terminolojisinde yazar
    #114698 (panapa, 14.03.2006 20:04)
  2. kadın yazar olarak özdeşleşebilecek tanım
    #896861 (diaspora, 23.11.2006 00:52)
  3. yazar ba$lıklarına girilen entryleri sözlük formatı'na uydurmak için kullanılan kelime. ya da/aslında uydurulan kelime.

arjen robben

1903. la ak$am gelirken cd'leri getir yazarı.

yazar ba$lıklarındaki "formatın esnekliği" -film adı gibi oldu; "aryean robeaan -dı$$-haydrojeen -dı$$- salçeyaa -dı$$- en stiv bussemi -dı$$$- 'formatın esnekliği'... çok yakında... - kuralını/açığını/iznini sonuna kadar kullanmak/sömürmek amaçlı maskedir aslında. hani "o kadar da yüzsüz olmayalım madem, en azından tanım görünümlü bir kelime bulunsun" dü$ünceli uygulama.

esas kullanımı;

redwinemania

1903. koduğumun yazarı.
    #1365416 (redwinemania, 02.03.2007 14:50)
  4. aslen msn'de yazılması gereken sözleri, yazar başlıklarına yazabilmek için formata uydurma çabası dÂhilinde paravan olarak kullanılan çok önemli bir kalıptır..."yazarı".

* bir gün bir yazarla buluşmuş, yemiş içmişsinizdir. eve gidince girersiniz.

- ankara turunu iyi attıran yazar. "lan o kadına nasıl da takılıp düştün, ahahaha" yazarı.

* yazarın doğum günüdür. şık bir şeyler uyduramazsınız. kalıp ifÂde olarak şu girilir.

- "doğum günün kutlu olsun" yazarı.

* buluşmak için de sözlük önemli bir görev teşkil eder.

- yarın saat 2'de ykm önünde bekleyeceğim yazar. "geç kalırsan skerim belÂnı" yazarı.

* bÂzen cılkı çıkar, upuzun bir cümle ile tanım(!) yapılır.

- hebele sınavında kopya çeken yazar. "ben sana demiştim semra hoca çektirmiyo diye" yazarı, "ama sen malsın anlamıyosun işte" yazarı, "kal da aklın başına gelsin" yazarı, ayrıca "oooh iyi oldu" yazarı.

cümle kurmadan kullanımı ise "...ın yazarı" şeklindedir.

- koduğumun yazarı
    - pabucumun yazarı
    vs.
    #1365470 (gothic evil, 02.03.2007 15:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» burda yazar olacagima top olurum » markofnikow » anlatim bozuklugu iceren sarkilar » zirve sonrasi chat ekranina donen sol frame » mosquito » umumi tuvalet maceralari » dem spor » sick the red » cezmi yurtsever » zurna » fuat » kozleme » egitim fakultesi » pekos patos si » yare soyleme » askeri gazino » zamani durdurma istegi » cepte siyanurle dolasmak » kotermek » kadinlarin haz noktalari » sabah sabah akla dusen sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » scream » yarak yelleri » 0532 » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » ayrilik sonrasi esya krizi