yasasin kavga cikacak 

kapat
  1. sadist ruhlu insan modelinden duyulabilecek kelime grubu.
    #2700093 (ParaNtez, 15.12.2007 17:22 ~ 17:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin kavga cikacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin kavga cikacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin kavga cikacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin kavga cikacak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cambaz ipte balik dipte olsa gerek » hic favori entryi si yok » en hizli baslik giren yazar » nev york nev york seni yenecem laaaa » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » hincal uluc » mikael stanne » ucyuzbin » yeni bir kente girerken yasanan huzun » magic mushroom » ilk iyi oylanan entry » gaza gelip osurmak » hizli giden atin boku seyrek dusermis » lesbos » bir an icin kimsenin entry girmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » devrim erden » gupe gunduz » on bes kisiye saldirdim » al yanakli balon » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » actigi basligi unutan yazar » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » zeitgeist addendum » turkiye » haydi ne duruyorsun » yagmur sesi » uludag sozluk » damak tadima uygun degildi » dying in your arms » sozluk yazarlarinin itiraflari » sheep in fog » butun muhendisleri abazan diye fislemek » blacky » akiskanlar mekanigi