yasasin alkolizm 

kapat
  1. insanların bunu sizden ilk duyduklarında a sen yeşil barış çı değilmiydin diye sormalarının akabinde de sizin de "ben yeşil barış çı olabilirim ama yeşilaycı olduğumu hiç söylemedim" cevabını vermenizle sonuçlanan diaoloğa girmenize sebep olan söz.
    (bkz: ben yeşil barışçıyım yeşilaycı değil)
    #2196863 (Li Rojhilate Dile Min, 25.08.2007 16:08 ~ 26.08.2007 14:15)
  2. eğer var ise gönülden ve nickten desteklediğim akım.
    #2197063 (cakirkeyf, 25.08.2007 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yasasin alkolizm başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasasin alkolizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin alkolizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» green beret » ic pilav » ciki ciki teorisi » yaran okuyucu yorumlari » ubermensch » ceviri yazi » las vegas » sahin k » manah manah » what is love a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci