yardimsever 

kapat
  1. yararlı olmayı ve yardım etmeyi seven,kalbi kainatın mutluluğu için atan kişi.
    (asiti kaçmış kola, 19.04.2006 18:13)
  2. (bkz: hayırsever)
    (herif, 29.07.2007 07:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» corapla sevismek » zorla yurutulen iliski » durmadan sik sik diye lafa giren eski sevgili » yaran msn nickleri » hataliyim sikiyosa ara » kizilmaske » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » yozgat anadolu lisesi » impawards » resim ogretmeni » tickle me elmo » uludag sozluk bayan voleybol takimi » toplu tasima araci » erkeklerden igrenme nedenleri » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » yesilalic kutsal alani » yasaklardan korunmanin yollari » wanda rutkiewicz » eski sevgiliyi ozlemek » galatasaray taraftari » uludag timsahlar » sevgiliyle uyumak » youtube un meme yapmasi » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » scorched earth » lavaboda sac yikamak » hizirla kirk saat » izmir » aile bireylerinden gelen komik sms ler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa