yaran facebook uye isimleri 

1. kesinlikle dalga geçmek için ya da anneyle babanın düşünmeden verdiği isimlerdir..

Amal Oral, http://www.facebook.com/s...0000080&id=1275968284
    #3412275 (okey oynamayan dorduncu selim, 18.05.2008 12:41)
  2. http://www.komikler.com/k...p?catid=12&imgid=8249

Burada ismi bulunan herhangi bir kişinin üye olması durumunda gerçekleşebilecek durumdur.
    #3412304 (disqualified, 18.05.2008 12:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaran facebook uye isimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaran facebook uye isimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaran facebook uye isimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaran facebook uye isimleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » kelimelerin efendisiyim » olanca » egemenlik 5 yilda bir milletindir » erkeklere deger vermek » rockbursa » nazan ile izzet in cocuklari » tve » yahudiler » tematik yazar » armonia somers » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » issiz adada issiz kalmak » oy vermeye eli yanasmayan yazar » o kiz bu kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mininova » osurmayan kalmasin » siirim geldi birakin beni » sevisenturk » collateral » ergenekonyalovankara » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » kadinligin 21 hikayesi » 8888888888888888888 » huseyin uzmez » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » damak tadima uygun degildi » keske stadyumda da spiker konussa » aile iletisim merkezi » sagat