yapmistim yaptim gene yaparim 

kapat
  1. 90'larda pepsinin bir reklaminda gecen slogan. uc tane eleman herseye gayet cool olarak yapmistim yaptim gene yaparim diyorlar ammavelakin pepsiyi gorunce cool'luklari killiğa donusuyor ve ooo hic yapmadim nidasi ile kitliktan cikmiş gibi pepsilere saldiriyorlardi.
    #1852517 (mulayim, 02.07.2007 12:33)
  2. (bkz: yine olsa yine yaparım)
    #2185804 (deli bozgun dolu dizgin, 23.08.2007 20:17)
  3. (bkz: yazmıştım yazdım gene yazarım)
    #2185832 (psikopat yazar, 23.08.2007 20:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapmistim yaptim gene yaparim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapmistim yaptim gene yaparim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapmistim yaptim gene yaparim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapmistim yaptim gene yaparim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » sen hic ofsayt oldun mu kerim » gelenege isyan da gelenekseldir » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » youtube un kapatilmasi olgusu » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » naftol » oss 2010 » mucize ilac » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » gkb marsi » yillik » keske stadyumda da spiker konussa » tool dinliyorum cok coolum abi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ohannesburgerler » oha artik yani » head and shoulders » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » yazar oldunuz » doktor yazarlar » metroda kitap okuyan artist » kalem » sonya scarlet » sabanci » kiyamet gunu gazete mansetleri » huseyin uzmez » schenklears » devrim arabalari » arka siradakiler