yaniyorum sondurelim mi teletabi 

kapat
  1. *teletabiler yüzünden kafası atmış insanların her duydugu benzer kelimeleri teletabi sanma durumunun bir sonucu.

yaniyorum söndürelim mi?
    teletabi
    çıktı ateşim indirelim mi?
    teletabi
    ..
    ..
    ..
    #3849491 (yogurtsuzcacik, 21.08.2008 16:12)
  2. "senin o tabiini tabiini yerim", diye devam edem ibrahim tatlises şarkısı.
    http://www.bobiler.org/monte.asp?m=25972
    #3849523 (sacriter, 21.08.2008 16:17)
  3. --spoiler--
    Bulmadı kalbim bir tinki vinki
    Belki güneş cocuk doğar yine dağda
    Eskide kalmış bir dipsi
    zencilerde aldatır kanma sakın ha

yaniyorum sondurelim mi teletabi
    çıktı tostumuz mideye indirelim hadi hadi
    bak bu tavsanlar dağda kalırsa
    senin o teleni antenini...
    --spoiler--
    #3849546 (objebi, 21.08.2008 16:20 ~ 16:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaniyorum sondurelim mi teletabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaniyorum sondurelim mi teletabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaniyorum sondurelim mi teletabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaniyorum sondurelim mi teletabi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» boga burcu » club tribal » windows live messenger » sipsi » cesaretsiz sevgili » thy pilotlari » born in a morning hall » sozlerimi geri alamam » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » hesap ver » karadeniz deki petrol rezervi » google earth » zall offline » ser » wecanfootball com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » jeodezi » maenad » futbol » seyh riza » konfederasyonlar kupasi » agiotage » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » pamuk prenses 2 » nihat sirdar » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » mevlana sekeri » wta » sinem kobal » wraiths of roanoke » bossa » gecen haftanin en kotu entryleri » 3d radio control racers » devrim erden » kale grubu » sozlukte sikilirken yapilabilecekler